top of page

Strategiën en Coaching voor
Professionals

"Werk aan jouw kern(product) èn de professionele organisatie hierom heen" 

Mijn producten en services zijn gebaseerd op mijn ervaringen als bedrijfsadviseur, coach, het succesvol op en door starten van een aantal bedrijven èn de uitdaging die ik zelf met een bedrijfskundige achtergrond ondervond om mijn ideeën gestructureerd en herkenbaar in de markt te zetten.
Als ik met mijn creatieve brein mijn doelen op een prettige manier kan bereiken, dan kan jij dat ook. 

Met een Hotelschool Den Haag en een Master Bedrijfskunde onder de riem begon ik aan mijn carrière. Ik leerde niet alleen het technische gedeelte hoe ik financiële en markt analyses maakte en concepten te toetsen op haalbaarheid , maar ook te  werken in diverse en internationale teams. Maakte me alles eigen rondom (koude) sales en ging mijn verkoop vooral doen op een manier die mij past - vanuit connectie en flow. Verdiepte ik me in alles wat te maken heeft met het maken van verbinding en bouwde en coachte ik diverse succesvolle verantwoordelijke teams - èn  leerde ik vooral hoe ik meer kan genieten van wat ik aan het doen ben.
Hiervoor volgde ik diverse coach- en train de trainer trajecten die ervoor zorgde dat ik gebeld wordt wanneer professionals coaching nodig hebben op individueel of team niveau.

bottom of page