top of page

Je bent op zoek naar:

Individuele Coaching

Individuele coaching kan ingezet worden bij vraagstukken op zowel persoonlijk als professioneel vlak of gericht op de verbinding tussen beide. 

De duur van een individueel traject hangt af van jouw vraagstuk. 

Wat wel zeker is, is dat we reeds in de eerste sessie zorgen voor helderheid: wat is belangrijk voor jou om aan te werken en welke resultaten wil jij bereiken in jouw leven. Gedurende het traject wordt helder waar je valkuilen zitten en welke mogelijkheden je hebt om hierin andere keuzes te maken. Door middel van praktische tools leer je zelf deze stappen te maken die je direct kan implementeren in jouw leven.

judith@ilovethisconcept.com 

 

individuele coaching

Team Coaching

Doel van team coaching is een effectievere samenwerking. Dit bereiken we door enerzijds een sterke visie voor het team of organisatie te ontwikkelen zodat het helder is waar de aandacht heen gaat. Anderzijds wordt individuele coaching ingezet om competenties en kwaliteiten naar boven te halen en persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen. Het doel hiervan is om effectiever te communiceren en betrokkenheid te vergroten. 

 

Vraag een gesprek aan om een offerte voor jouw team op te stellen. 
judith@ilovethisconcept.com  

Team Coaching

Judith heeft me begeleid om mijn eigen waarde (letterlijk en figuurlijk), mijn zelfexpressie en mijn kracht de wereld in te brengen via mijn werk, vanuit een scherpe visie en met veel plezier.

Renee, oprichter en eigenaar van yoga studio Relight.

Mariska, Teamleider van 40 medewerkers in een overheidsorganisatie

Je was confronterend, zacht en enorm helpend. Ik stond open voor de inzichten die tijdens de coaching naar voren kwamen doordat je precies bij mij aansloot in communicatiestijl. Ik kon mijn verhalen aan de kant zetten en gaan voor wat ik echt wilde bereiken.

Teammanager grote gemeente Nederland.

Jouw coaching tijdens het doorbreken van mijn patronen was geweldig! 

Ik heb gemerkt dat de patronen die mij in de weg zaten bij mijn persoonlijk doel dezelfde zijn die ik op andere plekken in mijn leven tegenkom zoals op mijn werk en thuis. Ik ben in staat om alles aan te gaan wat ik tegenkom als ik voor mijn doel ga. Zelf ben ik mijn grootste uitdaging en ook de sleutel om het anders te doen. 

 

Deze methode kan ik op alles in mijn leven toepassen. 

 

Dankjewel voor je geduld, het mij bewust maken van alle details in mijn groeiproces en het liefdevol laten zien waar mijn kansen liggen.

Laura, Project Manager

Judith heeft het talent om structuur te bieden wanneer iedereen zich verliest in de wildste ideen mèt respect voor deze toffe concepten. Ze zorgt ervoor dat gedachtes realiteit wordt. Judith is doortastend, scherp en wanneer het nodig is confronterend. Ik heb geleerd om focus te werken en prioriteiten te stellen in mijn werk. Dank!

Afgelopen december en januari ben ik 7 weken lang gecoacht door Judith.Ze heeft me liefdevol en zacht vragen gesteld waardoor ik kritisch heb kunnen kijken naar mijn patronen. Gedurende deze 7 weken heb ik geleerd dagelijks focus aan te brengen in mijn activiteiten en richting mijn doelen te werken. Judith is grappig en licht. En dat maakte het traject licht en leerzaam

Nina, Grafisch vormgever en eigenaar en oprichter van doemijnina.nl en Studioroccoco.nl

Mieke, CEO en eigenaar ArtLoca, Project Hartwerkers en Broedplaats Blauwe Reiger Almere

Ik ben heel enthousiast over Judith en hoe zij mij de afgelopen twee maanden gecoacht heeft.

Zij heeft mij door haar heldere analyses en vraagstelling geholpen te focussen op mijn visie en doelen waardoor ik mijn cliënten en team succesvol en met vertrouwen door de lock-down heen kon loodsen.


 

Judith is scherp en analytisch in haar advisering. Ze bekijkt zaken van kanten waar ik niet aan denk en levert op die manier een waardevolle bijdrage voor ons bedrijf.

Wim, CEO en eigenaar go2people, online oplossingen mkb en grote gemeenten

bottom of page