top of page

In bijna 3 maanden werk jij aan het concept of project dat jij in de wereld brengt.
Concrete tools, voorbeelden en oefeningen 

naast je huidige baan of onderneming

10 weken training
Doel.Bewust
 


 

Herken je jezelf hierin:

"Je hebt een nieuw project, bedrijfsconcept of passie naast je huidige baan of binnen je bedrijf en je wilt hier meer structuur aan geven. Je loopt al een tijdje met het idee om er een succes van te maken zodat het veel makkelijker is om jouw enthousiasme en de liefde die je hierin ervaart te delen met anderen."

 

Is het belangrijk voor jou dat je werk maakt van jouw passie?

Dan is dit jouw training. 


De training bestaat uit 3 delen plus een module Business Development. 

  1. Wat is het dat je graag wilt maken als eindproduct en hoe maak je ruimte om dit te realiseren?
     

  2. Welke resultaten wil je dat jouw eindproduct heeft voor jou (o.a. betere wereld, meer plezier, geld verdienen) en krijg tools om hiernaar toe te werken.

   3. Hoe blijf je leren, jezelf en je project verder ontwikkelen - ook nadat de training is afgerond - vanuit leiderschap en flow. 

De extra module, de Business Development module gaat over hoe je jouw concept of idee schaalbaar kan maken. Oftewel hoe kun je de meerwaarde in jouw project gemakkelijk delen op zo'n manier dat het bij jou past. Onderwerpen die aan bod komen zijn hoe je jouzelf en jouw project zichtbaar kan maken op een manier dat bij jou past , ga je aan de slag met de tool "1,2,3 ... bottomline", hoe deze simpele tool jou kan dienen en hoe je dit juist kan inzetten. 

Binnen elke module coach ik je zodat je constant aan je structuur van je project werkt, je groeit in je houding ten opzichte van de ontwikkeling en dat je je eigen stappen in het proces blijft zien. 
Er komen praktische planning-tools voorbij, inzichten in hoe je kan berekenen wat je nodig hebt om het project van de grond te krijgen en welke prijzen je kan vragen voor jouw project/concept. Hiernaast help ik je concreet met het zichtbaar maken van jouw project.
 

 

Kortom; als trainer geef ik je concrete tools, oefeningen en voorbeelden uit mijn eigen ervaring. Ik geef je een ruimte om zelf te ontdekken wat binnen jouw project voor jou past en faciliteer ik een kleine gemotiveerde groep van 5 mensen die elkaar inspireren.
En hebben we extra aandacht voor de manier waarop je naar je doel werkt: bewust vanuit jouw leiderschap en in flow.

De training is in een groep afgewisseld met twee individuele sessies.
Hierdoor zorgen we ervoor dat er genoeg aandacht is voor jouw individuele proces. 

In deze 10 weken werk je direct aan jouw project en hebben we 2 keer een individuele inspiratie en coach sessie (ter waarde van €240 excl. btw).
Om er zeker van te zijn dat jij in jouw flow blijft. 

 

In deze serie ben jij aan zet en deel je jouw inspiratie met een groep van gelijkgestemden en maak je de wereld een stuk mooier met jouw eigen project. 
 

22 november starten we.

"Als ik mijn creatieve gedachtes kan structureren, dan kan jij dat ook."

Praktische informatie

Op 22 november starten we een nieuwe groep.
De groepssessies zijn digitaal, via Zoom.
De individuele sessies kunnen in overleg in de regio Den Haag/ Rotterdam of Breda op kantoor gehouden worden of via Zoom.

 

In de 10 weken zijn er 8 geplande bijeenkomsten, waarvan 2 individueel. 
De data van de training zijn:

22 november (ma)

29 november (ma)

6 december (geen bijeenkomst- aan het werk met je concept)

13 december (individueel)

20 december (ma)

28 december (di)

5 januari (woe)

10 januari (geen bijeenkomst - aan het werk met je concept)

17 januari (individueel)

24 januari (ma)We starten elke sessie om 19:00. De sessie duurt elke week tot 21:30. 
De individuele sessies duren 2.5 uur.

Kosten voor de training zijn € 1.295 excl. btw.
Dit is inclusief werkmateriaal en 2 maal een Coach en Inspiratie gesprek ter waarde van € 240 excl. btw. 

 

Tijdens de #Doel.Bewust training ontvang je jouw werkmateriaal. 
Het doel van de training is dat je op 27 januari een gestructureerd project hebt samengesteld, hier de eerste gewenste resultaten van ervaart en dat je een bruikbar actieplan hebt voor het eerstkomend jaar. En... te genieten van jouw proces !  

 

Wat anderen zeiden:

Judith heeft me begeleid om mijn eigen waarde (letterlijk en figuurlijk), mijn zelfexpressie en mijn kracht de wereld in te brengen via mijn werk, vanuit een scherpe visie en met veel plezier.

Renee, oprichter en eigenaar van yoga studio Relight.

Mariska, Teamleider van 40 medewerkers in een overheidsorganisatie

Je was confronterend, zacht en enorm helpend. Ik stond open voor de inzichten die tijdens de coaching naar voren kwamen doordat je precies bij mij aansloot in communicatiestijl. Ik kon mijn verhalen aan de kant zetten en gaan voor wat ik echt wilde bereiken.

Teammanager grote gemeente Nederland.

Jouw coaching tijdens het doorbreken van mijn patronen was geweldig! 

Ik heb gemerkt dat de patronen die mij in de weg zaten bij mijn persoonlijk doel dezelfde zijn die ik op andere plekken in mijn leven tegenkom zoals op mijn werk en thuis. Ik ben in staat om alles aan te gaan wat ik tegenkom als ik voor mijn doel ga. Zelf ben ik mijn grootste uitdaging en ook de sleutel om het anders te doen. 

 

Deze methode kan ik op alles in mijn leven toepassen. 

 

Dankjewel voor je geduld, het mij bewust maken van alle details in mijn groeiproces en het liefdevol laten zien waar mijn kansen liggen.

Laura, Project Manager

Judith heeft het talent om structuur te bieden wanneer iedereen zich verliest in de wildste ideen mèt respect voor deze toffe concepten. Ze zorgt ervoor dat gedachtes realiteit wordt. Judith is doortastend, scherp en wanneer het nodig is confronterend. Ik heb geleerd om focus te werken en prioriteiten te stellen in mijn werk. Dank!

Afgelopen december en januari ben ik 7 weken lang gecoacht door Judith.Ze heeft me liefdevol en zacht vragen gesteld waardoor ik kritisch heb kunnen kijken naar mijn patronen. Gedurende deze 7 weken heb ik geleerd dagelijks focus aan te brengen in mijn activiteiten en richting mijn doelen te werken. Judith is grappig en licht. En dat maakte het traject licht en leerzaam

Nina, Grafisch vormgever en eigenaar en oprichter van doemijnina.nl en Studioroccoco.nl

Mieke, CEO en eigenaar ArtLoca, Project Hartwerkers en Broedplaats Blauwe Reiger Almere

Ik ben heel enthousiast over Judith en hoe zij mij de afgelopen twee maanden gecoacht heeft.

Zij heeft mij door haar heldere analyses en vraagstelling geholpen te focussen op mijn visie en doelen waardoor ik mijn cliënten en team succesvol en met vertrouwen door de lock-down heen kon loodsen.


 

Judith is scherp en analytisch in haar advisering. Ze bekijkt zaken van kanten waar ik niet aan denk en levert op die manier een waardevolle bijdrage voor ons bedrijf.

Wim, CEO en eigenaar go2people, online oplossingen mkb en grote gemeenten

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief op Dinsdag.

Geen spam, alleen de hoogst kwalitatieve ideeen

bottom of page