top of page

3 x 1 : Samenwerken

1 IDEE VAN MIJ
Ongeplande situaties doen een appèl op leiderschap, creativiteit en op de mate waarin je effectieve communicatie in stand kan houden.
Het leert je te groeien in je leiderschap en om buiten hetgeen te kijken wat je al kent. Om zo ongeplande samenwerkingen aan te gaan. 
3 sleutelelementen voor ongeplande samenwerkingen; 
- helderheid over je gemeenschappelijke doel 
- sluit een deadline af wanneer je weer van elkaar hoort/ de taak afgerond is 
- behoud een open communicatie door elkaar gelegenheid te geven om feedback of suggesties te geven en neem hier zelf leiderschap in. 

1 IDEE VAN IEMAND ANDERS 
"You have to be very nimble and very open minded. Your success is going to be very dependent on how you adapt.” - Jeremy Stoppelman, CEO of Yelp

1 VRAAG
"Wanneer had jij voor het laatst een ongeplande samenwerking die je aanging vanuit samenwerking in plaats van wat er mis ging?"


Tot de volgende week!

Judith.
The world belongs to the brave.

Judith Stapel is oprichter van de training Doel.Bewust, is coach en werkt in opdracht aan de realisatie van concepten of projecten bij verschillende organisaties en bedrijven. 
Partner bij Let's make it happen, hèt bureau voor effectieve ondernemers support.

Doe mee 

Dankjewel voor het lezen. Je kan meer praktische ideëen krijgen door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. Elke week krijg je 1 idee van mij, 1 idee van een ander en 1 vraag om over na te denken. Laat je e-mail adres achter en schrijf je in. 

Tot de volgende dinsdag

bottom of page