top of page
Square Stage
Concept & Projectontwikkelings Bureau 
Voor nieuwe en bestaande organisaties

Werk aan jouw kern en de professionele organisatie eromheen. 

Judith is scherp en analytisch in haar advisering. Ze bekijkt zaken van kanten waar ik niet aan denk en levert op die manier een waardevolle bijdrage voor ons bedrijf.

Wim – Oprichter en eigenaar van Go2people.nl

Judith heeft me begeleid om mijn eigen waarde (lett en fig), mijn zelfexpressie en mijn kracht de wereld in te brengen via mijn werk, vanuit een scherpe visie en met veel plezier.

Renee – Oprichter en eigenaar van www.wearerelight.com

Afgelopen december en januari ben ik 7 weken lang gecoacht door Judith.
Ze heeft me liefdevol en zacht vragen gesteld waardoor ik kritisch heb kunnen kijken naar mijn patronen. Gedurende deze 7 weken heb ik geleerd dagelijks focus aan te brengen in mijn activiteiten en richting mijn doelen te werken. Judith is grappig en licht. En dat maakte het traject licht en leerzaam

Nina – Oprichter en eigenaar van doemijnina.nl en buroroccoco.nl

SERVICES

Wat doen we bij Ilovethisconcept.com

Werknemer – Goed in je vel

“Probeer dat maar eens uit te leggen”

 

 In principe heb je een goede baan, maar het knaagt en de Covid-19 helpt ook niet mee. Je wilt niet per se weg, maar blijven voelt als een sleur. 


Wil jij je een stuk vitaler voelen en wil je werken aan een persoonlijk project om het vuur weer te voelen branden?


Concept definiëring & optimalisering 

Ondernemers & organisaties
 

Waar staat jouw idee voor.
Wat is de definitie van jouw concept.

Wanneer je helder hebt wat je wilt brengen in deze wereld en welke impact je wilt maken zijn de rest van de stukjes van jouw puzzel een stuk makkelijker op te lossen. Binnen een concept definiëring zoomen we in op jouw ideeën. Welk bedrijfsmodel past bijvoorbeeld bij jouw bedrijf en bij jou als persoon en hoe ga je dat van A tot Z invullen. Met welke leveranciers wil je wel en met welke wil je niet samenwerken. En hoe ga je om met jouw ‘sales’; met andere woorden met geïnteresseerden, klanten en aftersales. 

1-1 workshop en coaching

Wat wil jij?

Afhankelijk of je voor een werkgever werkt of ondernemer bent bepalen we jouw traject.

Via een 1-1 workshop en coaching begeleid ik je stap voor stap naar jouw gewenste resultaat. Tijdens de coaching leg je daarnaast de fundering of verstevig je jouw bestaande basis.
Praktisch. Helder. Duurzaam.

STUUR MIJ EEN E-MAILTJE VOOR:
- 1-1 Ontwerpsessie van een halve dag (3,5 uur) om jouw ideeën en (bedrijfs)concept te bespreken.
Dit is inclusief brainstorm, identificeren van focuspunten en een concreet plan voor de komende 2 tot 3 maanden waar je al dan niet met of zonder coaching mee aan de slag gaat. Hiernaast zijn er 2 follow-up contactmomenten van 30 minuten.

- Coaching
In 5 tot 7 sessies ga je aan de slag met jouw doelen. Binnen jouw baan, eigen bedrijf of in jouw privéleven. Mijn specialisatie? De connectie van werk en privé. Hoe houd je de ruimte voor de echt belangrijke zaken in het leven.

 

- Bedrijfsadvies
Als eigenaar van verschillende succesvolle bedrijven en als adviseur bij externe organisaties kan ik je via een aantal uur in de week helpen met jouw organisatie in ;
- het stroomlijnen van processen
- het aanleggen van de menselijke managementlaag
- het initiëren en de opbouw van de salesorganisatie/business development.

Ik ben heel enthousiast over Judith en hoe zij mij de afgelopen twee maanden gecoacht heeft.

Zij heeft mij door haar heldere analyses en vraagstelling geholpen te focussen op mijn visie en doelen waardoor ik mijn cliënten en team succesvol en met vertrouwen door de lock-down heen kon loodsen.

Mieke van Dijk, oprichter stichting Art Loca
Traject: Ondernemerscoaching paralel met de opstart van nieuw concept binnen de bestaande organisatie

fab-lentz-mRMQwK513hY-unsplash.jpg

“Groei is geen rechte lijn, het is een spiralende beweging”. 

Niets zo frustrerend als geen (rechte) lijn te vinden in de weg van jouw idee naar jouw einddoel?

Wat als je er voor kan zorgen dat je kan genieten van wat je doet, met alle obstakels op je weg en onderweg winstgevend te zijn in de articulatie en expressie van jouw missie. 

Via 1-1 coaching en Workshops werk je aan jouw concrete (business) doelen en neem je jouw privé en de dingen die ècht belangrijk voor je zijn, gemakkelijk mee.

MIJN ERVARINGEN

Mijn persoonlijke projecten

Na een aantal jaren concepten geëvalueerd te hebben op markt en financiële haalbaarheid voor een grote internationale corporate, ben ik als ondernemer en business consultant aan de slag gegaan. Zo richtte ik een organisatie op om werknemers te voorzien van een gezonde levensstijl waar zij dan ook ter wereld werkten (vanuit huis of wanneer men veel reist) en participeerde ik in een Finance/IT bedrijf die we onlangs succesvol verkocht hebben. Naast het coachen van ondernemers die vanuit hun passie een professionele organisatie starten, adviseer ik diverse commerciële organisaties met een duurzame missie. Zo begeleidde ik een gerenommeerd website bedrijf en een bedrijf dat coöperatieve spellen ontwerpt en op de markt brengt. 

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook
  • Instagram

Contact 

 

Concepts I love 

bottom of page