top of page

Leer hoe je meer omzet en plezier creëert. 
In 3 simpele stappen

Een Quickscan 

Via een quick scan help ik je in drie afspraken een helder overzicht te maken met de financiële dashboards die voor jou van belang zijn.
Aan de voorkant is alles goed geregeld, jouw klanten krijgen waar voor hun geld. Maar jouw organisatie achter de schermen laat nog wel wat te wensen over.
Wat niemand ziet is al het harde werken; van administratie, website en de organisatie rondom het leveren van de juiste services op maat.
Wil jij wat meer genieten en een meer gestroomlijnde en proffesionele organisatie?

de Quick Scan voeren we in 3 stappen uit:

1. Voorbereiding
We hebben een telefonisch gesprek waarin we jouw doel bespreken. Na ons gesprek zullen we 

2. 1:1 middag 
In één middag trekken we jouw organisatie vlot. We kijken naar de tussentijdse scan die ik gemaakt heb naar aanleiding van ons eerste telefoongesprek. En bespeken jouw vragen en jouw doelen voor jouw organisatie. 
Onderwerpen die ik dikwijls bespreek zijn:

- Hoe verhoog ik mijn sales en mijn bereik
- Hoe zorg ik ervoor dat ik terugkomende klanten krijg 
- Hoe en vooral wàt kan ik uitbesteden, elimineren en automatiseren 3. Helderheid en Actieplan

Nadat we een middag 1:1 hebben gewerkt ontvang je van mij een overzicht met de groei mogelijkheden van je bedrijf. Je krijgt een gemakkelijk planningstool tot je beschikking om je volgende stappen zelf in te vullen. Mocht je aansluitend nog vragen hebben bij het invullen dan krijg je van mij 1/2 uur gratis telefonische coaching (binnen 2 maanden na afronding). 

Dit krijg je na een Quickscan 

We'd love to hear from you

Overzicht.Je krijgt een helder beeld van je huidige businessmodel en waar je mogelijkheden hebt om een groei in omzet te maken.

Je creert ruimte en tijd .


Je leert welke bedrijfsprocessen je wel en niet ondersteunen. Waar je mogelijk kan automatiseren,    delegeren en elimineren

  • White Facebook Icon

Actieplan en meer genieten van de volgende stappen.

 

 

Doordat je helder hebt waar je nu staat en welke mogelijkheden je nog meer hebt om te groeien, kom je gemakkelijker in actie en kan je gericht aan de slag. 

bottom of page