Strategieën & coaching voor professionals.

"Werk aan jouw kernproduct èn de professionele organisatie hierom heen" 

Mijn producten en services zijn gebaseerd op mijn ervaringen als bedrijfsadviseur, coach, het succesvol op en door starten van een aantal bedrijven èn de uitdaging die ik zelfs met een bedrijfskundige achtergrond ondervond om mijn ideeën gestructureerd en herkenbaar in de markt te zetten.
Als ik met mijn creatieve brein mijn doelen op een prettige manier kan bereiken, dan kan jij dat ook. 

Met een Hotelschool Den Haag en een Master Bedrijfskunde onder de riem begon ik aan mijn carrière. Ik leerde hoe ik financiële en markt analyses maakte en concepten te toetsen op haalbaarheid. Maakte me alles eigen rondom (koude) sales en ging mijn verkoop vooral doen op een manier die mij past - vanuit connectie en flow. Verdiepte ik me in alles wat te maken heeft met het maken van verbinding en bouwde en coachte ik diverse succesvolle verantwoordelijke teams - èn  leerde ik vooral hoe ik meer kan genieten van wat ik aan het doen ben.

"Als ik mijn creatieve gedachtes kan structureren in een succesvol bedrijf, dan kan jij dat ook."

Werk met mij

Een professionele organisatie

Je hebt advies nodig om de kwaliteit van jouw concept, product of service net een treetje hoger te liften, je organisatie professioneler te maken, de sales scherper in te steken en je financiële pijlers helder en overzichtelijk te maken. Alles zodat jij jouw gewenste resultaten kan bereiken en door kan gaan met waar jij goed in bent.

Je bent hier aan het goede adres; welkom bij Ilovethisconcept.com  

Quick Scan

Delegeer, elimineer, automatiseer

Super fancy kreten en ja het werkt zeker om jou de vrijheid te geven om aan jouw organisatie te werken in plaats van er in.
Maar voordat je aan "delegeren, elimineren en automatiseren" toekomt - zorg dan dat je concept en businessmodel staat als een huis.
 
Als je wilt weten waar je mogelijkheden zitten om meer resultaat te bewerkstelligen en vrijheid voor jezelf te creeren, doe dan onze Quick Scan.

Yes, let's go

Coaching

Prive & Werk combinerenJa, je wilt ervoor zorgen dat jouw idee over je bedrijf, project of organisatie ook realiteit wordt. Maar je hebt er ook weleens over nagedacht of het harde werk, de lange uren en het opgeven aan anderen behoeftes het misschien niet waard is. Want uitgeput aankomen op de bestemming van jouw gewenste resultaat, hoort daar niet bij.

 

Dat kan dus ook anders, zorg er voor dat je werk en je privé aansluit, zorg ervoor dat je weet wat je wilt en handel daar naar. 

Zo wordt niet alleen jouw eindresultaat een feestje, maar ook jouw weg er naar toe.  

Schrijf je in voor de gratis download

10 Tips om een slimmer businessmodel neer te zetten

Ja, ik wil de 10 tips om een slimmer businessmodel neer te zetten als gratis download. Op deze manier schrijf ik me ook in om inspiratie en liefdevolle motivatie te ontvangen.
Vul je e-mail in om te downloaden en registreer.