Over Mij

“Now – go make it happen”. 

Met deze intentie en energie startte ik Ilovethisconcept.com. Ik help organisaties en ondernemers hun ideeën en concepten versneld vorm te geven in een praktisch stappenplan. Ontwikkelen en realiseren, altijd vanuit praktisch oogpunt en uit verbinding.

Ik ben gespecialiseerd in het omzetten van conceptuele ideeën naar de uitvoer en identificeer en ontwikkel hiervoor gemakkelijk de juiste organisatie, procedures en systemen.

Voordat ik 4 jaar geleden startte met mijn ondernemingen werkte ik in verschillende (internationale) organisaties waarbinnen ik diverse concepten ontwikkelde en realiseerde.  Ook heb ik ervaring in het ontwikkelen van businessmodellen en deze te toetsen aan de markt en aan de financiële haalbaarheid. Ruim 4 jaar onderneem ik met passie en zet ik ideeën om in praktische concepten waarin mijn scherpte, focus en resultaatgerichte aanpak mij kenmerkt. Met energie en positieve spirit identificeer ik gemakkelijk de stakeholders binnen een project dat samen komt in het uiteindelijke product en/of service.

Heb je interesse om kennis te maken of wil je dat ik een project oppak voor of  met jou? Leuk! Mail me op : judith@ilovethisconcept.com