Je bent bezig met jouw idee of concept en hebt de eerste stappen gezet om jouw concept op poten te zetten. Je bent je er bewust van dat het niet meer alleen gaat om het concept, maar dat er een organisatie nodig is om jouw concept verder de wereld – of jouw bestaande organisatie in te dragen. Wanneer doe je wat en moet je het allemaal wel alleen en zelf doen? En hoe werkt dat met de manier waarop jij graag je werkende leven wilt insteken?

Vooraf aan een inspiratiegesprek hebben we een intake van 20 minuten. Hierin maken we kort kennis en neem jij mij alvast door jouw idee. Op basis hiervan stuur ik je vragen die specifiek op jouw concept van toepassing zijn en de fase waarin jij je bevindt. Vervolgens bestudeer ik jouw materialen die je tot nu toe hebt gecreeërd. Op basis hiervan hebben we een gesprek van 1.5 uur waarin we al jouw vragen doornemen en bekijken waar er helderheid nodig is. Wil je dat ik daarna met jou het concept verder ontwikkel en in de markt zet, dan stellen we in samenwerking met jou een Ilovethisconcept Road-Map op voor in ieder geval de komende 6 weken.

Kortom;

  • Helderheid in het stadium van conceptontwikkeling
  • Antwoorden op al jouw vragen omtrent het hoe en wat
  • Gesprek bij mij op kantoor of via Zoom.

Het doel van het gesprek is om helderheid te krijgen waar je je bevindt in de ontwikkeling van jouw concept en de zichtbaarheid hier in.
Kosten: 325 E per gesprek van 1.5 uur inclusief BTW en 20 minuten – Intake.

Ik vind niets leukers om een idee of concept praktisch te maken en mee te denken in de organisatie van de uitvoer.
Is dit wat je zoekt? Leuk! Neem contact met me op via e-mail; judith@ilovethisconcept.com